INTER 6800 Nor-line

INTER 6800 Nor-Line

Detta är en klassisk snipa för den som vill ha en lite mindre båt med hög sjöduglighet. Båten är perfekt för 2 personer och har många praktiska lösningar.

Hon ser trygg ut som alla snipor gör, och är det. Men under vattenlinjen har hon moderna, halvplanande linjer som med en 38 hästkrafter stark Yanmar diesel ger henne en toppfart på 13 knop. Du kan lunka på i behagliga sju åtta knop då motorn spinner som en katt och samtalet förs utan ansträngning eller du sätt full fart för att komma i hamn innan ovädret bryter ut eller favoritprogrammet på teve börjar. Vår filosofi är att du bestämmer framfarten. Vi ger dig förutsättningarna och valfrihet. Och du ska veta att gångläget är stabilt hela vägen upp genom fartregistret. Sjöegenskaperna är trygga och stabila och i hamn kan folk röra sig obehindrat, hon ligger stadigt. Notera det höga stävräcket och den kraftiga badstegen ner till badbryggan.

Vi har möblerat henne sparsamt men med alla viktiga funktionerna intakt. Pentryt har gott om stuv för kastruller, tallrikar och glas. Kylskåpet har vi placerat under förarstolen. I ruffen breder en stor U-soffa ut sig – nedbäddad en bekväm dubbelsäng. Toaletten skäms inte för sig med tanke på att hon inte ens är sju meter lång. Sittbrunnen har en L-soffa längs akterspegeln och babordssidan upp mot pentryt och bakom förarplatsen finns en singel sittplats. Bordet fälls ut från styrbord och har dubbla skivor för att nå ut över hela sittbrunnen och ge fem personer plats vid middagsbordet. U-soffa bäddas upp till solsäng dagtid, som på natten ger två personer god sömn.

Vi har lagt stor vikt på att få alla detaljer samspelta. Välkommen ombord för att känna på kvalitén.

Tekniska detaljer

Total längd

680 cm

Fartpotential

ca. 7-16 kn

Bredd

235 cm

Sovplatser

2+2

Djup

ca. 70 cm

Bensintank

ca. 70 l

Kabinhöjd

ca. 160 cm

Vattentank

ca. 70 l

Vikt

ca. 1500 kg

Septitank

ca. 40 l

Motor

13,4-53 kW

 

 

Kontakt Stefan: 070-583 46 46 Elsy: 073-800 86 11 E-post: stefan@stelsy.se